Vill du också få vackra naglar?

Hej och hallå! Idag är det måndag och vad roligt att just du har klickat dig in här på bloggen! Jag hoppas du haft en lika härlig och avkopplande helg som jag. Nu är det dags att starta den här måndagen med ett inlägg och jag kommer att berätta om att jag fick väldigt bra hjälp när jag genomgick en nagelförlängning. Jag hade länge tänkt att jag borde göra en nagelförlängning, och när det gäller möjligheten till att få hjälp med en nagelförlängning på Östermalm så valde jag att vända mig till Libra Nails eftersom jag bara hört gott om dem av en vän som även hon varit där. 

Jag har alltid haft tunna och sköra naglar och haft komplex för detta. Jag har länge tänkt att det skulle kunna gå att göra en nagelförlängning men av någon outgrundlig anledning blev det inte av innan nu. Jag har ändå tänkt på det varje dag under fler månader och till sist bestämde jag att det var dags att se mig om efter någon salong som hjälper till med nagelförlängning på Östermalm. Tack vare att min vän varit på Libra Nails så kände jag mig helt trygg i valet av företag. Jag är så glad att jag till sist vågade ta steget för nu känner jag mig mer nöjd med mig själv. Ni som vill få hjälp med en nagelförlängning borde vända er till Libra Nails, de är professionella på det de gör och dessutom är personalen trevliga, en riktigt fin kundservice har de och god hjälp med naglarna fick jag när jag var där. Ni som vill veta lite mer kan givetvis höra av er till Libra Nails.