Damkläder i Ängelholm

Hejsan på er alla vänner som jag har på bloggen. Hjärtligt välkomna till ett nytt inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och haft en skön helg och fått vila er så att ni har energi till en ny vecka med allt vad den kan innehålla. Hur som helst så hade jag tänkt att jag idag skulle skriva till alla mina kära följare om ett företag vid namn 39:an Inredning & Damkläder, dit går jag för att handla damkläder i Ängelholm

I min blogg skriver jag gärna om mode och kläder eller om inredning och design. I mitt senaste inlägg skrev jag om en nagelförlängning jag gjort men idag är alltså turen kommen till att skriva ett inlägg om kläder. Hur är det med er? Var någonstans brukar ni handla era kläder? Jag måste säga att jag haft svårt att hitta en butik med kläder som jag känner passar mig, därför är jag så glad över att en väninna fick med mig till just den här butiken som jag aldrig hade varit i förut för det blev ett “halleluja-moment. Tänk om jag hade känt till den här butiken långt tidigare? Då hade jag sluppit springa runt i massa affärer där jag ändå sällan hittade något som föll mig i smaken. När det gäller kläder så är smaken delad. Men i och med att jag hållit igång den här bloggen rätt så länge nu så har jag ändå fått komma er läsare nära inpå livet så jag har ändå en liten uppfattning om vad ni har för stil, den är lik min egen, därför tror jag inget annat utan att ni också kommer att tycka mycket om att handla era damkläder i Ängelholm på 39:an Inredning & Damkläder.