Med min kompis hos en frisör

Hej där bloggen!

Jag hoppas att ni har det bra på jobbet, skolan, hemmet eller var ni nu än befinner er. Själv sitter jag här hos en frisör och kollar på när min bästa kompis får håret avklippt. Det är inte superkul att sitta och kolla på när en person med hår ner till axlarna bestämt sig för att bli korthårig, ni kan ju tänka er att det kommer ta lite tid. Det har gått ungefär en kvart och jag funderar redan på att ta en sväng på stan här i Skövde, alternativt kolla om det finns en till frisör ledig på salongen som kan klippa mig också.

Jag bryr mig väldigt lite om min frisyr av den enkla anledningen att jag alltid bär keps eller mössa, dels för att det är skönt men jag tycker verkligen att det är snyggt också. Man kan lugnt sagt säga att jag är min kompis raka motsats, han tar seriöst en halvtimme på sig varje morgon för att fixa håret. Ibland undrar jag om inte han skulle behöva bo med en frisör så att det går lite fortare på morgnarna, det är så många gånger han har missat bussen in till Skövde när vi ska hitta på någonting.

Min frisyr är perfekt för mig, jag slipper alltid fixa håret om jag väljer att inte ha keps eller mössa. Jag har väldigt kort hår och de enda gångerna jag går till en frisör är för att snagga ner det till den längden jag vill ha, det tar ungefär tio minuter för mig att klippa mig. Tio minuter är ungefär vad det tar för min kompis att förklara för frisören vad han vill ha för frisyr. Nu har jag fått nog av att sitta här och vänta, jag tänker gå och ta en kaffe på stan nu. Vi hörs